Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα…»

«Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα…»
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 - 01:55

Για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών στο Silver European League μίλησε ο Γιώργος Πετρέας, μετά την ήττα από την Ρουμανία στον δεύτερο τελικό.

Αρχικά, ο κεντρικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Όπως είχαμε πει ήρθαμε στη Ρουμανία να παλέψουμε, χάσαμε και τα τρία σετ στις λεπτομέρειες! Ίσως ένας πόντος εάν πήγαινε στη δική μας πλευρά να άλλαζε την εξέλιξη του αγώνα. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε απογοητευμένοι από την παρουσία μας στο Silver League».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε μια απουσία κάποιων ετών από αυτή τη διοργάνωση. Όλα τα παιδιά ήρθαμε κατευθείαν από τα πρωταθλήματα μας για να δώσουμε μάχη και να φτάσουμε ως το τέλος. Τα καταφέραμε αλλά δεν είχε η προσπάθειά μας την κατάληξη που επιθυμούσαμε. Όμως, είμαστε περήφανοι για την ομάδα που είχαμε, για το πρόσωπο που παρουσιάσαμε και τη μαχητικότητα που όλοι μπορούν να αναγνωρίσουν».

Με τον μπλοκέρ του Θρύλου να προσθέτει: «Πρώτα από όλα αυτό είναι το παρόν της Εθνικής! Μην ξεχνάμε ότι σε δυόμιση μήνες από τώρα έχουμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αποτελεί το μεγάλο ραντεβού της εθνικής ομάδας μετά από 10 χρόνια. Έχουμε κάποια νέα παιδιά που σίγουρα θα αποτελέσουν τις κολώνες της εθνικής ομάδας στο μέλλον, αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάζουμε είναι σε ποιο σημείο βρισκόμαστε τώρα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια αυτούς τους δύο μήνες καθημερινά στο γήπεδο χωρίς ξεκούραση, θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας τις τρεις εβδομάδες που έχουμε κενό για να επανέλθουμε όλοι με όρεξη και μεγάλη διάθεση για να πάμε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να ζήσουμε αυτή τη γιορτή και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Για το αν είναι νωρίς να σκέφτονται οι διεθνείς το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Πετρέας είπε: «Όχι, δεν είναι νωρίς! Λίγο-πολύ γνωρίζουμε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Μία από αυτές θα είναι και η Ρουμανία. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας και όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Θα παλέψουμε σίγουρα με τη Ρουμανία και την Πορτογαλία για την πρόκριση, αλλά νομίζω ότι πρέπει η εθνική ομάδα σε κάθε παιχνίδι να κατεβαίνει ανεξαρτήτως αποτελέσματος να δίνει τον καλύτερο της εαυτό και στο τέλος να αποχωρεί ευχαριστημένη από την προσπάθεια και έχοντας δώσει τα πάντα».

Διαβάστε επίσης

Υπερήφανος ο Πετρέας! (pic)

Υπερήφανος ο Πετρέας! (pic)

To μήνυμα του κεντρικού του Ολυμπιακού, για τη δεύτερη θέση της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Ανδρών στο Silver European League…

«Στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου!»

«Στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου!»

Οι δηλώσεις του Πετρέα, για τον δεύτερο τελικό του Silver European League, ανάμεσα στην εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών και τη Ρουμανία, την Κυριακή (30/6) στο Βουκουρέστι…