Ντουντούκα
Βαλμπου...ένα και να καίει!!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου»

«Χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου»
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 17:34

Χαρούμενος που θα παραμείνει για τρίτη χρονιά στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο έμπειρος κεντρικός λίγο μετά την ανανέωσή του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ελλάδας τόνισε ότι ο στόχος τη φετινή χρονιά δεν μπορεί να είναι άλλος από το πρωτάθλημα αλλά και τα υπόλοιπα τρόπαια στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για Τρίτη σερί χρονιά στην ομάδα μου. Εύκολα φτάνεις στην κορυφή δύσκολα παραμένεις. Φέτος μας περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά αφού έχει αλλάξει εν μέρει το ρόστερ και θα χρειαστεί λίγος χρόνος προκειμένου να επέλθει η απαιτούμενη χημεία.

Θα μεταλαμπαδεύσουμε στα νέα παιδιά που ήρθαν τη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του συλλόγου για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, όπως πέρσι και πρόπερσι. Θέλουμε πρώτα από όλα το πρωτάθλημα αλλά και όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα.

Στην Ευρώπη μας έτυχε μια δύσκολη κλήρωση, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Η ομάδα θα είναι μέχρι τότε καλά δουλεμένη και προπονημένη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Διαβάστε επίσης

Μπλοκάρει με ελληνική τετράδα!

Μπλοκάρει με ελληνική τετράδα!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τέσσερις Έλληνες κεντρικούς, τους Πετρέα, Ανδρεάδη, Παπαλεξίου και Βουλκίδη...

Από τα πιο ποιοτικά άκρα!

Από τα πιο ποιοτικά άκρα!

Με τις Λαζάρεβιτς, Χουντ, Καλανταρίδου και Μιλεντίγεβιτς, ο Ολυμπιακός έχει μια σούπερ τετράδα στα άκρα του...