Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τα πιο ποιοτικά άκρα!

Από τα πιο ποιοτικά άκρα!
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 08:34

Ομάδα για… μεγάλα πράγματα έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός για την φετινή χρονιά, όσον αφορά και στο τμήμα βόλεϊ των Γυναικών!

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και οι συνεργάτες του επέλεξαν να ξαναφέρουν στον Πειραιά την Ανα Λαζάρεβιτς! Η Σέρβα ακραία έρχεται ξανά στον Ολυμπιακό, μετά από δύο χρόνια απουσίας, προκειμένου να βοηθήσει και αυτή με τη σειρά της ώστε οι νταμπλούχες Ελλάδας να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους, αλλά και να κάνουν και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη την φετινή χρονιά.

Η έτερη μεταγραφή είχε να κάνει με την Αλεξία Καλανταρίδου. Η διεθνής ακραία την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Πανναξιακού και φυσικά ήταν ένας από τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν την μεταγραφή της!

Στην ομάδα βρίσκεται και η νεαρή Έλενα Μιλεντίγεβιτς, που μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ με την ανανέωση της Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ, ο Ολυμπιακός έχει μια τρομερά ποιοτική τετράδα στις ακραίες του, με εξαιρετική υποδοχή, αλλά και καλά επιθετικά στοιχεία...

Διαβάστε επίσης

Μπλοκάρει με ελληνική τετράδα!

Μπλοκάρει με ελληνική τετράδα!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τέσσερις Έλληνες κεντρικούς, τους Πετρέα, Ανδρεάδη, Παπαλεξίου και Βουλκίδη...