Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά!

Το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά!
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 00:52
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκληρώθηκε η στελέχωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια σεζόν όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τους τίτλους που κατέκτησαν στην Ελλάδα, αλλά και να πάρουν και το Κύπελλο. Βέβαια, η κλήρωση στην Ευρώπη τους έφερε κόντρα στην ιταλική Μόντενα, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του CEV Cup.

Για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός ανανέωσε τους Κουμεντάκη, Τερβαπόρτι, Στιβαχτή, Πετρέα, Ανδρεάδη και Παπαλεξίου. Κράτησε, δηλαδή, από την περσινή ομάδα έξι από τους 14 αθλητές που υπήρχαν στο ρόστερ. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα ξεκίνησαν με την ανανέωση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στον πάγκο της ομάδας!

Ο Ισπανός και το τεχνικό του τιμ επέλεξαν φέτος να αποκτηθούν αθλητές οι οποίοι να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Να βάζουν πάνω από το προσωπικό τους... εγώ την ομάδα!

Έτσι, στο φετινό ρόστερ θα υπάρχουν δύο καινούργια λίμπερο, ο παλιός γνώριμος Μενέλαος Κοκκινάκης και ο νεαρός Τζιάβρας! Όσον αφορά τους ακραίους, αποχώρησαν οι Αλεξίεφ, Ράουβερντινκ, ενώ σταμάτησε από την ενεργό δράση ο Χριστοφιδέλης και στη θέση τους ήρθαν οι Γκέργκι, Χουσάι και Ριζόπουλος!

Κάπως έτσι, στελεχώνεται το ρόστερ της φετινής χρονιάς για τον Ολυμπιακό, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να έχει στη διάθεσή του αρκετά «όπλα», ώστε να δουλέψει μαζί τους και να τους «βγάλει» τον καλύτερό τους εαυτό...

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ:

Πασαδόροι: Έμι Τερβαπόρτι, Kώστας Στιβαχτής

Ακραίοι: Ρόλαντ Γκέργκι, Γκάσμεντ Χουσάι, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Δημήτρης Ριζόπουλος

Κεντρικοί: Θόδωρος Βουλκίδης, Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου, Ανδρέας Ανδρεάδης

Λίμπερο: Μένιος Κοκκινάκης, Δημήτρης Τζιάρβας

Διαγώνιοι: Μιχάλ Φίνγκερ, Άκης Ασπιώτης

Προπονητής: Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ

Διαβάστε επίσης

Από τα πιο ποιοτικά άκρα!

Από τα πιο ποιοτικά άκρα!

Με τις Λαζάρεβιτς, Χουντ, Καλανταρίδου και Μιλεντίγεβιτς, ο Ολυμπιακός έχει μια σούπερ τετράδα στα άκρα του...

Μπλοκάρει με ελληνική τετράδα!

Μπλοκάρει με ελληνική τετράδα!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τέσσερις Έλληνες κεντρικούς, τους Πετρέα, Ανδρεάδη, Παπαλεξίου και Βουλκίδη...