Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έκλεισε το ρόστερ πιο γρήγορα από όλους

Έκλεισε το ρόστερ πιο γρήγορα από όλους
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 00:15

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με… αστραπιαίες κινήσεις ολοκλήρωσε το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για τη νέα αγωνιστική σεζόν, πριν καν μπούμε στα μέσα του καλοκαιριού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά όπου για άλλη μια φορά πήραν τα πάντα στην Ελλάδα και έκαναν μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, θέλουν φέτος να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στην Ελλάδα, αλλά αν μπορέσουν να φτάσουν και μέχρι τον τελικό του CEV Challenge Cup.

Οι άνθρωποι της ομάδας του μεγάλου Λιμανιού, για μια ακόμα φορά θέλησαν να διατηρήσουν αλλά και να μεγαλώσουν τον ελληνικό κορμό. Χριστοδούλου, Κωνσταντινίδου, Μιλεντίγεβιτς, Λαμπρούση, Γιώτα, Ζακχαίου και Κονόμη παρέμειναν στην ομάδα με την οποία έχουν μεγαλουργήσει τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τις προαναφερθέντες στον Πειραιά ήραν Καλανταρίδου και Κακουράτου μεγαλώνοντας έτσι την ελληνική παρηκοΐα στο Ρέντη.

Παράλληλα, υπήρξε και η μεγάλη επιστροφή της Άνας Λαζάρεβιτς. Η Σέρβα ακραία δεν θα έχει και χρόνο προσαρμογής μιας και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Ρέντη και με την εξαιρετική υποδοχή που έχει, θα συνθέσει ένα δίδυμο με τη Σάσκια Χίπε το οποίο όποιος θυμάται είναι… εκρηκτικό. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παραμονή στον Ολυμπιακό της Ρίγκαν Χουντ Σκοτ. Η Αμερικανίδα ακραία, προτιμήθηκε από την Λάουρα Έμοντς και έτσι οι «ερυθρόλευκες» δεν θα έχουν μεγάλες αλλαγές τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο η Τοτσίδου!

Στον Θρύλο η Τοτσίδου!

Η Ελληνίδα ακραία αποτελεί την τελευταία, χρονικά, προσθήκη του ΟΣΦΠ στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου!

Δεν σταματάει τη δουλειά η Χίπε (pic)

Δεν σταματάει τη δουλειά η Χίπε (pic)

Η Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού συνεχίζει τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας.