Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχος το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό βόλεϊ

Στόχος το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό βόλεϊ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 01:54

Πριν καλά-καλά φτάσουμε στα μέσα του καλοκαιριού Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά έχει ουσιαστικά «κλειδώσει». Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν όλες τις θέσεις του ρόστερ, έχοντας φυσικά ως βασικό στόχο την διατήρηση του τίτλου του πρωταθλήματος, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Όλα ξεκίνησαν με την παραμονή του προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός θα είναι για μια ακόμα χρονιά στο Ρέντη, όπου πλέον γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Όσον αφορά το ρόστερ θα υπάρχουν δύο καινούργια λίμπερο, ο παλιός γνώριμος Μενέλαος Κοκκινάκης και ο νεαρός Τζιάβρας! Όσον αφορά τους ακραίους, αποχώρησαν οι Αλεξίεφ, Ράουβερντινκ, ενώ σταμάτησε από την ενεργό δράση ο Χριστοφιδέλης και στη θέση τους ήρθαν οι Γκέργκι, Χουσάι και Ριζόπουλος!

Βασικός στόχος της φετινής ομάδας του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι το πιο γρήγορο βόλεϊ. Ο Ισπανός τεχνικός πλέον έχει ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, και θέλει η ομάδα του να παίζει γρήγορα, λύνοντας έτσι τα χέρια του Έμι Τερβαπόρτι, ώστε να κάνει πολύ πιο εύκολο και το δικό του παιχνίδι, αλλά και των συμπαίκτών του.

Κάπως έτσι, στελεχώνεται το ρόστερ της φετινής χρονιάς για τον Ολυμπιακό, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να έχει στη διάθεσή του αρκετά «όπλα», ώστε να δουλέψει μαζί τους και να τους «βγάλει» τον καλύτερό τους εαυτό...

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ:

Πασαδόροι: Έμι Τερβαπόρτι, Kώστας Στιβαχτής

Ακραίοι: Ρόλαντ Γκέργκι, Γκάσμεντ Χουσάι, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Δημήτρης Ριζόπουλος

Κεντρικοί: Θόδωρος Βουλκίδης, Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου, Ανδρέας Ανδρεάδης

Διαγώνιοι: Μιχάλ Φίνγκερ, Άκης Ασπιώτης

Λίμπερο: Μένιος Κοκκινάκης, Δημήτρης Τζιάρβας

Προπονητής: Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ

Διαβάστε επίσης

Πήρε την αδειοδότηση ο Ολυμπιακός

Πήρε την αδειοδότηση ο Ολυμπιακός

Κανένα θέμα δεν είχε ο φάκελος των «ερυθρόλευκων» παίρνοντας την σχετική αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν της Volleyleague από την Ε.Σ.Α.Π.