Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα!»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα!»
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 08:35

Με όνειρα και φιλοδοξίες αναχωρεί σήμερα (21/8), για την Άγκυρα, η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών, για τον πρώτο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Στην αποστολή βρίσκονται τέσσερις αθλήτριες του Ολυμπιακού, οι Τζίνα Λαμπρούση, Στέλλα Χριστοδούλου, Αρέτα Κονόμη και Σία Τοτσίδου. Με την Λαμπρούση να μιλά για την επιστροφή της Ελλάδας στη διοργάνωση, για την πρεμιέρα με την Τουρκία και όχι μόνο. Η κεντρική του Θρύλου είπε…

Για την πρεμιέρα με την Τουρκία:

«Η Τουρκία είναι μία από τις χώρες που διοργανώνουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα τεράστιο γεγονός για εμάς μετά από τόσα χρόνια απουσίας από ευρωπαϊκό. Από πέρυσι που ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι έχουμε ιδρώσει πολύ και θα τα δώσουμε όλα. Η Τουρκία είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Για τα παιχνίδια με Γαλλία και Φινλανδία:

«Δεν κοιτάμε μόνο αυτά τα παιχνίδια. Θα κυνηγήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και κόντρα σε μεγάλες δυνάμεις όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Βουλγαρία. Θέλουμε τις δύο νίκες και με Γαλλία με Φινλανδία, είναι βατοί αντίπαλοι και θα το κυνηγήσουμε χωρίς άγχος. Γιατί και να μην περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τα ατού της Εθνικής:

«Η καλή διάθεση πάνω απ'όλα. Έχουμε την Ανθή (σ.σ. Βασιλαντωνάκη που είναι ο γίγαντάς μας, αλλά έχουμε και καλό σερβίς, καλό μπλοκ-άμυνα, επίθεση και δεν υστερούμε κάπου. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένες».

Για τη χορηγία με την Εθνική Τράπεζα:

«Μετά από πολλά χρόνια η Εθνική βρήκε ένα στήριγμα, το οποίο χρειαζόμασταν πολύ. Η ομοσπονδία έκανε ένα μεγάλο βήμα και πλέον δεν φοβόμαστε τίποτα».

Διαβάστε επίσης

Ο Γκουιντέτι για την Λαμπρούση!

Ο Γκουιντέτι για την Λαμπρούση!

Ο προπονητής της Τουρκίας αναφέρθηκε στην κεντρική της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών και του Ολυμπιακού, με αφορμή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…