Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κάθε μέρα θα είμαστε και καλύτεροι»

«Κάθε μέρα θα είμαστε και καλύτεροι»
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 08:08

Για την προετοιμασία της εθνικής Ανδρών ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και για τα τρία φιλικά ματς που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στη Σλοβενία, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πετρέας.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού και αρχηγός της Εθνικής τόνισε ότι κάθε μέρα που περνάει η «γαλανόλευκη» θα γίνεται όλο και καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δίναμε θα ήταν αρκετά δύσκολα. Η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι είναι σε φουλ ρυθμούς, καθώς προερχόταν από το προολυμπιακό τουρνουά. Εμείς έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και έναν μήνα με ιδιαίτερη έμφαση στα βάρη και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Είναι δεδομένο ότι τα λάθη είναι αρκετά, κάποια από αυτά είναι δικαιολογημένα και κάποια άλλα πρέπει να τα περιορίσουμε.

Κάθε μέρα θα είμαστε και καλύτεροι και πρέπει να κορυφώσουμε την απόδοσή μας την ώρα του ευρωπαϊκού. Έχει μείνει ένα διάστημα 20 ημερών, ελπίζω να έχουμε όλοι την υγεία μας, ο προπονητής να δει την κατάλληλη σύνθεση και εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Διαβάστε επίσης

Νίκη μισή πρόκριση για την Εθνική

Νίκη μισή πρόκριση για την Εθνική

Εντυπωσιακή η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών επικράτησε με 3-0 σετ της Γαλλίας κάνοντας… πλάκα για τη δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.