Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη προπόνηση για τις νταμπλούχες Ελλάδας (vid)

Πρώτη προπόνηση για τις νταμπλούχες Ελλάδας (vid)
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 22:41

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», χωρίς τις διεθνείς παίκτριες αλλά και τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μιας και βρίσκονται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο βοηθός του Σέρβου τεχνικού, Σπύρος Σαραντίτης, καλωσόρισε τις νέες παίκτριες, αλλά και τις νεαρές που βρίσκονται στην προετοιμασία της ομάδας.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας συμμετέχουν οι Άνα Ζιβογίνοβιτς-Λαζάρεβιτς, Ξένια Κακουράτου, Αλεξία Καλανταρίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Ρίγκαν Χουντ Σκοτ, Σάσκια Χίπε, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα πραγματοποίησε η Κατερίνα Γιώτα.

Παράλληλα, από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, στις προπονήσεις παίρνουν μέρος οι Νεκταρία Ζιγκίρη, Μαρκέλλα Λαναρά, Τζιώρτζια Λιόλιου, Μαριέττα Μερακλή, Ζωή Σακελαρίου, Αγγελίνα Συστρατίδη και Θεοδώρα Φουμάκη.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα ξεκινήσει μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς Στέλλα Χριστοδούλου, Τζίνα Λαμπρούση, Αρέτα Κονόμη, Σία Τοτσίδου και φυσικά ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Διαβάστε επίσης