Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Υπερήφανες Χριστοδούλου και Κονόμη!

Υπερήφανες Χριστοδούλου και Κονόμη!
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:32

Στεναχωρημένες για τον αποκλεισμό της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών, αλλά περήφανες για την πορεία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δήλωσαν οι Στέλλα Χριστοδούλου και Αρέτα Κονόμη.

Οι δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού μίλησαν μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία, στη φάση των «16», με την Χριστοδούλου να τονίζει χαρακτηριστικά: «Ξέραμε από την αρχή τι αντίπαλος ήταν η Ολλανδία, ομάδα που μέχρι τώρα δεν έχει χάσει σετ. Στα δύο πρώτα σετ, την κοιτάξαμε στα… μάτια και την φθάσαμε στα όριά της! Ήμασταν πολύ κοντά στο να κάνουμε κάτι καλύτερα.

Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την Εθνική, από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο τα δώσαμε όλα. Εύχομαι αυτό το Ευρωπαϊκό να είναι μόνο η αρχή και η Εθνική να συνεχίσει να τα δίνει όλα με πάθος και με ψυχή στο γήπεδο. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια μεγαλώνει και ωριμάζει το παιχνίδι μας!

Αυτό το καλοκαίρι μάθαμε πολλά και γίναμε μεγαλύτερη ομάδα. Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως η Τουρκία, η Σερβία και η Ολλανδία θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Από την πλευρά της η Κονόμη ανέφερε: «Η Ολλανδία έχει... μεγαθήρια πάνω στο φιλέ και αν δεν κάνω λάθος τα τελευταία πέντε χρόνια έχει τον ίδιο κορμό αθλητριών. Είναι εκπληκτική ομάδα και μπορεί να φθάσει μέχρι τον τελικό.

Είμαι και εγώ περήφανη, γιατί παλέψαμε όσο μπορούσαμε, ειδικά στα δύο πρώτα σετ, θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν έγινε, ακριβώς γιατί παίζαμε με την Ολλανδία. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, αντιμετωπίσαμε ομάδες που δεν τις... βλέπεις και πήραμε πολλά από αυτές».

Διαβάστε επίσης