Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Διαλύεται» η ΑΕΚ!

«Διαλύεται» η ΑΕΚ!
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:09

Εκτός από το νέο πρωτάθλημα της Volleyleague έμεινε τελικώς η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διορία μέχρι τις 30 Αυγούστου να στείλουν τον φάκελο συμμετοχής τους, κάτι το οποίο τελικά δεν έκαναν και έτσι μένουν εκτός πρωταθλήματος.

Τα οικονομικά προβλήματα των «κιτρινόμαυρων» είναι τεράστια, ενώ μάλιστα οι παίκτες της ομάδας φέρονται να ετοιμάζουν μια ανακοίνωση-καταγγελία προς τους ανθρώπους που τρέχουν το τμήμα.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ σταματάει να υπάρχει στον... χάρτη του αντρικού βόλεϊ. Κάτι που γινόταν και τα τελευταία χρόνια δηλαδή μιας και έχει ξεχάσει από πότε έχει να δει κάποιον τίτλο.

Παράλληλα, μετά από αυτή την εξέλιξη, το πρωτάθλημα της Volleyleague μένει με μια ομάδα λιγότερη και πλέον μένει να δούμε πως θα διεξαχθεί.

Τέλος να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν ότι δεν υφίσταται η επιτροπή της ΕΣΑΠ και για αυτό το λόγο θα καταφύγουν στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Βέβαια η ΕΕΑ, δέχεται τις εισηγήσεις που δίνει η ΕΣΑΠ. Συνεπώς θεωρείται απίθανη η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Volleyleague για τη σεζόν 2019-20 και πλέον θα παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης