Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΟΠΕ δεν αφήνει την Ξανθοπούλου να παίξει!

Η ΕΟΠΕ δεν αφήνει την Ξανθοπούλου να παίξει!
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:10

Σε μια απόφαση η οποία πραγματικά θα συζητηθεί πάρα πολύ, προέβη η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης! Η επιτροπή μεταγραφών συνεδρίασε, με τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο να είναι λαμβάνει μέρος μέσω skype μιας και η υγεία του δεν του επιτρέπει μετακινήσεις, και αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την μεταγραφή της Παναγιώτας Ξανθοπούλου στον Ολυμπιακό.

Η 20χρονη πασαδόρος έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα λόγω των σπουδών της, αλλά η συγκεκριμένη αιτία δεν… συγκίνησε κανέναν από τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών, τα οποία πήραν την συγκεκριμένη απόφαση.

Βέβαια, επειδή υπάρχει και ένα μεγάλο... αλλά, η ΕΟΠΕ δεν είχε την ίδια ευαισθησία όταν κατάργησαν μια ολόκληρη προκήρυξη, την οποία μάλιστα οι ίδιοι είχαν φτιάξει, όσον αφορά τα όρια ηλικίας για τις μεταγραφές σε πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ έκανε τα... στραβά μάτια όταν σε κάποια προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πέρασαν πέντε μεταγραφές και, μάλιστα, μήνα Αύγουστο. Βλέπεται, η επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε να μην πάρει καμία ευθύνη, ρίχνοντας το... μπαλάκι στην εξέδρα του ΑΣΕΑΔ!

Πλέον, η συγκεκριμένη υπόθεση μεταβαίνει στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο και εκεί δημιουργείται ένα θέμα, μιας και με τις αποφάσεις οι οποίες καταπέφτουν εκεί, εκτίθεται για μια ακόμα φορά η ΕΟΠΕ...

Διαβάστε επίσης

«Διαλύεται» η ΑΕΚ!

«Διαλύεται» η ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague και πλέον επιστρέφουν στα... τοπικά.