Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στο πρώτο σετ ήμασταν καλύτεροι» (vid)

«Στο πρώτο σετ ήμασταν καλύτεροι» (vid)
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:00

Για την ήττα (3-0) της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Ανδρών από την Βουλγαρία, στην Γαλλία, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μίλησε ο Μενέλαος Κοκκινάκης του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο λίμπερο του Θρύλου και εκ των κορυφαίων της Ελλάδας στο ματς, με εξαιρετική υποδοχή, δήλωσε:

«Σε αυτό το ματς οι Βούλγαροι προσπάθησαν να μας παίξουν χωρίς λάθη και νομίζω, ότι θα έπρεπε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα. Δεν πήγαμε καλά, δεν τελειώσαμε κάποιες μπάλες που έπρεπε και δεν καταφέραμε να πιέσουμε περισσότερο και να πάρουμε ίσως κι ένα σετ.

Στο πρώτο σετ, εμφανιστήκαμε καλύτεροι κι ήμασταν πιο κοντά. Αυτό δεν λέει όμως κάτι, καθώς όταν απέναντι σου μια ομάδα φαίνεται να παίζει στο 80%, καταλαβαίνεις τη διαφορά κι εκεί πρέπει να παίζεις ακόμη καλύτερα. Δεν το κάναμε σήμερα, δεν ήταν στόχος μας αυτό το ματς, άλλα είναι τα παιχνίδια που θέλουμε να πάρουμε και προχωράμε.

Τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια χώρα που έχει το καλύτερο πρωτάθλημα και είναι μεγάλη χαρά για εμάς! Θα δούμε πως θα μας αντιμετωπίσουν, γιατί αυτές οι ομάδες ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τέτοια ματς! Εμείς πρέπει να χαρούμε το ματς ξανά, να δούμε πως είναι να παίζεις σε αυτό το επίπεδο κι όταν ο αντίπαλος δεν είναι στο 100%, να πιέζουμε περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

Ήττα και από την Γαλλία…

Ήττα και από την Γαλλία…

Η οικοδέσποινα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Γαλλία, επικράτησε με 3-0 της εθνικής μας ομάδας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου…

Ξεχώρισε ο Κοκκινάκης στην ήττα της Εθνικής...

Ξεχώρισε ο Κοκκινάκης στην ήττα της Εθνικής...

Με το... αριστερό επέστρεψε, μετά από 10 χρόνια, η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Βουλγαρία, στην Γαλλία, για την πρεμιέρα του πρώτου ομίλου...