Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πόντο-πόντο για την πρόκριση»

«Πόντο-πόντο για την πρόκριση»
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:32

Η πρώτη νίκη της Εθνική μας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έπειτα από 10 χρόνια είναι πλέον γεγονός και πανηγυρίστηκε από όλους…

Ο Γιώργος Πετρέας λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης (3-1 την Ρουμανία) μίλησε για τη νίκη που ανοίγει την πόρτα της πρόκρισης για την Εθνική μας, τονίζοντας:«Παίξαμε 3 δύσκολα παιχνίδια στην διοργάνωση. Νομίζω η απόδοσή μας και στα τρία παιχνίδια αν αναλογιστούμε τις ομάδες που είχαμε απέναντι μας ήταν πάρα πολύ καλή. Σήμερα είχαμε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα μας και νομίζω πως ο στόχος πέρα από την καλή εμφάνιση ήταν η νίκη ώστε να έχουμε έναν τελικό αύριο.

Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στην Πορτογαλία που είναι ένας τελικός για εμάς που πρέπει να κερδίσουμε για να πάμε στους 16».

Αναφερόμενος στον βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία ο διεθνής κεντρικός υπογράμμισε : «Σίγουρα υπάρχουν παίκτες υψηλού επιπέδου σε όλες τις ομάδες. Όταν παίζεις σε ένα Ευρωπαϊκό όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Εμείς πρέπει να κάνουμε Focus στην Πορτογαλία. Να προσέξουμε τα ατού της και να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη, να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι ώστε να φθάσουμε αύριο κερδίζοντας πόντο-πόντο και σετ με σετ στη νίκη που θα μας οδηγήσει στην πρόκριση.

Υπάρχει το πάθος και η θέληση των παιδιών, η σοβαρότητα που πρέπει για να προκριθούμε. Όλα τα παιδιά βάζουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα και η ομάδα είναι το σημαντικότερο. Μην ξεχνάμε ότι αγωνιζόμαστε για την Εθνική και την σημαία μας και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι. Αύριο όλοι μαζί, με τον κόσμο που είναι μαζί μας εδώ, με τον κόσμο στην Ελλάδα, ελπίζω να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Τέλος σχολιάζοντας στα κέρδη και τα οφέλη που έχουν τέτοιες νίκες ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε : «Ευχαριστούμε και τον χορηγό μας. Αυτή η νίκη και οι εμφανίσεις που δίνουν ελπίδα σε εμάς και τον κόσμο μας, θα βοηθήσουν και περισσότερους χορηγούς να έρθουν στην Εθνική που τους έχουμε ανάγκη για να φθάσουμε σε προετοιμασίες υψηλού επιπέδου για να έχουμε και υψηλού επιπέδου αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης

«Για την Ελλαδάρα μας...»

«Για την Ελλαδάρα μας...»

Μόνο η πρόκριση και η νίκη επί της Πορτογαλίας (17/9) είναι στο μυαλό των παικτών της Εθνικής βόλεϊ Ανδρών, σύμφωνα με τον Μενέλαο Κοκκινάκη...