Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Για την Ελλαδάρα μας...»

«Για την Ελλαδάρα μας...»
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:50

Ικανοποιημένος από την μεγάλη νίκη (3-1) ήταν ο Μενέλαος Κοκκινάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ρουμανία.

Ο διεθνής λίμπερο του Ολυμπιακού, μίλησε για το… «κακό» ξεκίνημα κόντρα στην Ρουμανία λέγοντας: «Δεν νομίζω να ήμασταν αγχωμένοι. Δεν μπήκαμε σωστά με το μυαλό μας και δεν είχαμε καταλάβει από την αρχή τι ήταν για εμάς αυτό το παιχνίδι σήμερα. Το θεωρώ το πιο σημαντικό αυτό. Που καταφέραμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση μέσα μας και παίξαμε καλύτερα στην συνέχεια. Καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη.

Την πρώτη μας σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για όλα τα παιδιά. Παίξαμε 3 παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε με προσπάθεια και δουλειά και τώρα μέσα από αυτή ήρθε και η νίκη. Τη ξεχνάμε γρήγορα, πρέπει να ξεκουραστούμε, να παίξουμε έναν ακόμη μεγάλο τελικό αύριο και να τα δώσουμε όλα.

Για τον αγώνα –τελικό του ομίλου ο λίμπερο της Εθνικής μας τόνισε «Σίγουρα το πιστεύουμε και αυτό θέλουμε. Από εκεί και πέρα έχει ο Θεός. Να είμαστε καλά και πάμε για τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και μας στέλνει πολλά μηνύματα σε όλους μας. Πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στις χώρες.

Εγώ σέβομαι κάθε χώρα. Δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν. Είδα να μας σέβονται οι Βούλγαροι, οι Ιταλοί και οι Γάλλοι και το ίδιο κάνω και εγώ. Για αυτό όλοι μαζί, συγκεντρωμένοι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη με σεβασμό όπως πρέπει. Για την Ελλαδάρα μας, για τον χορηγό μας… Allez les Bleus που λένε και οι Γάλλοι».

Διαβάστε επίσης

«Πόντο-πόντο για την πρόκριση»

«Πόντο-πόντο για την πρόκριση»

Ο Γιώργος Πετρέας έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στην Πορτογαλία (17/9) και πρόκρισης στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού, για την εθνική βόλεϊ των Ανδρών...