Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Χίπε κάνει τον Κοβάτσεβιτς να χαμογελά!

Η Χίπε κάνει τον Κοβάτσεβιτς να χαμογελά!
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:35

Η Σάσκια Χίπε ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, αλλά και η κορυφαία σκόρερ τόσο στο πρώτο φιλικό της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, με αντίπαλο την Λαμία στο κλειστό του Ρέντη, όσο και στο δεύτερο με τον Πορφύρα. Με την Γερμανίδα διαγώνια των νταμπλούχων να σκοράρει 18 πόντους στο ένα και 18 πόντους στο άλλο ματς!

Η 28χρονη βολεϊμπολίστρια έπαιξε τα πρώτα της ματς μετά τον περσινό, σοβαρό της τραυματισμό και έδειξε έτοιμη για μία μεγάλη αγωνιστική χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιανουάριο, η Χίπε υπέστη μερική ρήξη αχίλλειου τένοντα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για αυτό και έχασε τη σεζόν.

Ωστόσο, τώρα, η σπουδαία Γερμανίδα είναι καλά και αποφασισμένη, «διψασμένη», αλλά και γεμάτη πείσμα, για νέες μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα του Πειραιά, όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και, φυσικά, μια καλή πορεία στο CEV Challenge Cup!

Η Χίπε «έβγαλε» τεράστια διάθεση, όρεξη και φρεσκάδα και στα δύο πρώτα τεστ του Θρύλου, ήταν εκπληκτική στο επιθετικό κομμάτι και «χάρισε», έτσι, ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης στον κόουτς Μπράνκο Κοβάτσεβιτς…

Διαβάστε επίσης

Νίκη χωρίς να πατήσει... γκάζι!

Νίκη χωρίς να πατήσει... γκάζι!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε του Πορφύρα με 4-0, σε φιλικό προετοιμασίας στο Ρέντη, δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε μερικές ημέρες!