Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βρίσκουμε τη χημεία μας»

«Βρίσκουμε τη χημεία μας»
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:59

Στα δυνατά φιλικά προετοιμασίας που δίνει στην Τουρκία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Αρέτα Κονόμη.

Η λίμπερο των νταμπλούχων Ελλάδας, τόνισε ότι η ομάδα έχει αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία έδειξαν σε ένα ακόμα ματς ότι θα βοηθήσουν αρκετά.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ προετοιμασίας. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά αντιδράσαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι και το οδηγήσαμε σε πέμπτο σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα, τα οποία σήμερα έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ.

Βρίσκουμε τη χημεία μας και το ρυθμό μας μέρα με τη μέρα καθώς αυτά είναι τα πρώτα δυνατά παιχνίδια για εμάς που μας βοηθάνε να δοκιμάσουμε πράγματα. Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν μετράει το αποτέλεσμα, κρατάμε την ανατροπή που πετύχαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Διαβάστε επίσης

«Να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας»

«Να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας»

Η Άνα Λαζάρεβιτς-Ζιβογίνοβιτς σε δηλώσεις της τόνισε ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έδειξε ότι θα είναι πανέτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Ματς για χρήσιμα συμπεράσματα...

Ματς για χρήσιμα συμπεράσματα...

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχασε με 3-2 σετ από την Σβερίν, στο φιλικό τουρνουά στην Τουρκία. Επέστρεψαν από το 2-0 οι «ερυθρόλευκες».

Κέρδισε ξανά τη Ντιναμό

Κέρδισε ξανά τη Ντιναμό

Με 3-1 σετ επικράτησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ομάδας του Βουκουρεστίου στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό στο Ρέντη.