Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας»

«Να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας»
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:04

Την Γερμανική Σβερίν, αντιμετώπισε την δεύτερη ημέρα του διεθνούς φιλικού τουρνουά της Τουρκίας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας την ήττα στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Άνα Λαζάρεβιτς-Ζιβογίνοβιτς στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην ανατροπή που έκανε η ομάδα της από το 0-2, ενώ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα είναι έτοιμες στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Αναλυτικά:

«Τα πρώτα σετ δεν ήταν πολύ καλά για εμάς αλλά επιστρέψαμε από το 0-2 στο 2-2 και είναι αυτό που κρατάμε. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία αύριο θέλουμε να διορθώσουμε και να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι.

Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας εμείς πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, βρίσκουμε η μια την άλλη, θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και να είμαστε έτοιμες στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας».

Διαβάστε επίσης

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Τουρκία…

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Τουρκία…

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην ισχυρή Βάκιφμπανκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ σε φιλική αναμέτρηση. Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

«Βρίσκουμε τη χημεία μας»

«Βρίσκουμε τη χημεία μας»

Η Αρέτα Κονόμη αναφέρθηκε στα δυνατά φιλικά προετοιμασίας που δίνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ματς για χρήσιμα συμπεράσματα...

Ματς για χρήσιμα συμπεράσματα...

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχασε με 3-2 σετ από την Σβερίν, στο φιλικό τουρνουά στην Τουρκία. Επέστρεψαν από το 2-0 οι «ερυθρόλευκες».