Ντουντούκα
Βαλμπου...ένα και να καίει!!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη»

«Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη»
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 08:32

Στη «μάχη» ενός ακόμη πρωταθλήματος θα ριχτεί το Σάββατο (19/10) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Με τη φετινή σεζόν να ξεκινά και επίσημα για τα κορίτσια του Θρύλου.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε: «Είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό να κυνηγά τίτλους σε όλα τα σπορ και αυτό θα κυνηγήσουμε και φέτος! Πρωτάθλημα και Κύπελλο και, φυσικά, να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Πολλές ομάδες άλλαξαν αρκετά τα ρόστερ τους και, ίσως, ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι, ότι εμείς δεν κάναμε πολλές αλλαγές».

Για την πορεία της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών στο Eurovolley και πως θα βοηθηθεί το πρωτάθλημα, ο Σέρβος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε χαρακτηριστικά, στις δηλώσεις του:

«Σίγουρα, θα βοηθήσει… Αρκετές αθλήτριες της Εθνικής πήραν πολλές εμπειρίες από Ευρωπαϊκό και, σε συνδυασμό με τις ξένες αθλήτριες υψηλού επιπέδου που ήρθαν φέτος στις ελληνικές ομάδες, θα βοηθήσουν να ανέβει το επίπεδο στο πρωτάθλημα. Έξι-επτά ομάδες του πρωταθλήματος είναι δυνατές και θα παλέψουν ως το τέλος».

Διαβάστε επίσης