Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνάντηση της ΕΟΠΕ με τη διοίκηση του ΣΕΦ

Συνάντηση της ΕΟΠΕ με τη διοίκηση του ΣΕΦ
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 01:45

Με τη νέα διοίκηση του ΣΕΦ, συναντήθηκαν άνθρωποι της ΕΟΠΕ. Η συνάντηση αφορούσε τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων , στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, αλλά και σε ευρύτερα θέματα ανάπτυξης των αθλημάτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Σταδίου η συντονίστρια– διευθύντρια, Χριστίνα Τσιλιγγίρη, ο αναπληρωτής, Παναγιώτης Κουτσογιάννης, και το μέλος της διοίκησης, Μιχάλης Δεμέστιχας.

Η ομοσπονδία εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα, Νεκτάριο Χαλβατζή, τους συνεργάτες των Εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ και τις Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.

Ιδιαίτερα θετικό ήταν το κλίμα της συνάντησης και συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας, αλλά και η αντιμετώπιση κάποιων επειγόντων θεμάτων, ειδικότερα για το προπονητήριο του μπιτς βόλεϊ.

Αποφασίστηκε να γίνει κοινή προσπάθεια προς την Πολιτεία και αυτοδιοικητικούς φορείς, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα το κόστος αποκατάστασης των φθορών που έχει υποστεί το στάδιο.

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφαία επτάδα η Ζακχαίου!

Στην κορυφαία επτάδα η Ζακχαίου!

Η κεντρική του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική στην αναμέτρηση κόντρα στον Πορφύρα, στην πρεμιέρα της Volley League των Γυναικών, για αυτό και ανταμείφθηκε...