Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ δυνατό σερβίς και σταθερή υποδοχή!»

«Πολύ δυνατό σερβίς και σταθερή υποδοχή!»
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 21:37

Την προσεχή Δευτέρα (4/11), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Και, μάλιστα, από την Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με την Volleyleague να ετοιμάζει ένα αφιέρωμα στον φετινό Θρύλο, τονίζοντας ότι μεγάλα του «όπλα» είναι το σερβίς και η σταθερή υποδοχή! Τονίζεται μεταξύ άλλων:

«Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μπαίνει ανανεωμένος κατά το ήμισυ στο νέο πρωτάθλημα, αλλά με την ίδια επιτυχημένη συνταγή του Ισπανού προπονητή, Φερνάντο Μουνιόθ, που ηγείται στον πάγκο για τρίτη σεζόν, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο League Cup.

Αλλαξε το δίδυμο των ακραίων, με τους 'εργάτες' Γκέργι Ρόλαντ και Χουσάι Γκαζμέντ, ενώ στη θέση του διαγωνίου ενισχύθηκε με τον Τσέχο, Φίνγκερ Μιχάλ. Επέστρεψε ο Μενέλαος Κοκκινάκης, μετά από δύο χρόνια στη γαλλική Πουετιέ και θα αγωνίζεται ως λίμπερο. Νέα πρόσωπα οι Ριζόπουλος, Βουλκίδης, Ασπιώτης και Τζιάβρας. Χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού το πολύ δυνατό σερβίς και η σταθερή υποδοχή».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμες για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Πανέτοιμες για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει (2/11) τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, για την 3η αγωνιστική της Volleyleague και θέλει να πάρει τη νίκη για να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί επί των «πράσινων» στον Ερασιτέχνη!