Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με ήθελε πολύ η διοίκηση του Ολυμπιακού»

«Με ήθελε πολύ η διοίκηση του Ολυμπιακού»
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 16:49

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League των Ανδρών, ο Μενέλαος Κοκκινάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει το φετινό καλοκαίρι στον Θρύλο, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου άσου του Ολυμπιακού στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού και την αρχή του πρωταθλήματος:

«Ο Ολυμπιακός είναι για να πρωταγωνιστεί και στόχος του είναι να πάρει τη νίκη με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα για να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ από την μεριά μου σε όλες τις ομάδες, τους παίκτες και τους προπονητές να έχουν υγεία και να έχουμε ποιοτικούς και όμορφους αγώνες».

Για το αν είναι νωρίς η διεξαγωγή του ντέρμπι:

«Ναι θα μπορούσε να μην έχει οριστεί την 1η αγωνιστική αυτό το παιχνίδι. Οι ομάδες είναι καινούριες έτσι και αλλιώς, αλλά κάποια στιγμή θα έπαιζαν για πρώτη φορά φέτος. Θα αγωνιστούμε χωρίς να γνωρίζουμε πολλά ο ένας για τον άλλον, να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε θετικά, με τους 3 βαθμούς ή τη νίκη συνεχίζοντας έτσι και στους υπόλοιπους αγώνες».

Για την Πουατιέ:

«Ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα για την ομάδα. Ο σύλλογος εκεί με σεβάστηκε πάρα πολύ. Το δεύτερο χρόνο κιόλας με έκαναν αρχηγό, το λέω αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο να συμβεί στο εξωτερικό. Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη προσωπικά για να καταλάβω κάποια πράγματα. Η εμπειρία ήταν μεγάλη και αυτή την χρησιμοποιώ σε κάθε παιχνίδι».

Για την επιστροφή στην Ελλάδα:

«Με ήθελε πολύ η διοίκηση του Ολυμπιακού, είναι μια μεγάλη ομάδα, εδώ μεγάλωσα και είπα “γιατί όχι, ξανά από εκεί από όπου ξεκίνησα, να συνεχίσω κάτι διαφορετικό σε μια άλλη θέση;”. Ο Ολυμπιακός στηρίχτηκε σε εμένα και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό από τη μεριά μου για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να καταφέρνει τους στόχους του».

Για την αλλαγή θέσης:

«Έχω παίξει και μικρότερος κάποια παιχνίδια. Είναι διαφορετική από τη θέση του ακραίου, αλλά έχει μέσα στοιχεία τα οποία τα έκανα έτσι και αλλιώς (άμυνα, υποδοχή). Από εκεί και πέρα θα εγκλιματιστώ με τον καιρό για να μπορέσω να εξελιχθώ και εγώ προσωπικά που είναι στόχος μου, αλλά και ταυτόχρονα να βοηθήσω την ομάδα».

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:

«Άρχισα κατευθείαν σε αυτή τη θέση σε ένα Ευρωπαϊκό και τα σημάδια ήταν καλά. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, ο καθένας από τη μεριά του. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και η Εθνική προχώρησε, ανέβασε το βόλεϊ πιο ψηλά από εκεί που ήταν τη δεδομένη στιγμή. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία για όλους μας».

Διαβάστε επίσης

Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Τελικό)

Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική της Volley League. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ERT Play1.

Αίσχη στη «ζούγκλα» του ΠΑΟ!

Αίσχη στη «ζούγκλα» του ΠΑΟ!

Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού! Και τονίζουμε: σε ματς Γυναικών!