Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτυσίματα σε παίκτριες, πανό κατά παραγόντων και βρισιές σε Γιώτα και Χριστοδούλου!

Φτυσίματα σε παίκτριες, πανό κατά παραγόντων και βρισιές σε Γιώτα και Χριστοδούλου!
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 19:39

Επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, μετά τα όσα απίθανα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (2/11).

Στο φύλλο αγώνα γίνεται αναφορά για ρίψεις αντικειμένων, φτυσιές κατά των παικτριών του Ολυμπιακού, αλλά και χυδαία συνθήματα κατά της Κατερίνας Γιώτα.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται:

«Οπαδοί του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν ότι μπροστά από τις κερκίδες τους υπήρχε ένας αστυνομικός της ασφάλειας και άρχισαν να τον προκαλούν πετώντας του μπουκάλια.

Αυτός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δεχτεί 10 μπουκάλια με νερό και 2 μπουκάλια προς την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού. Ο αγώνας διακόπηκε για 8 λεπτά και ύστερα από συστάσεις από τα μεγάφωνα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά».

Στη συνέχεια γίνεται η αναφορά στα συνθήματα:

«Γ... το σπίτι και τη μάνα, Γιώτα που...α, Γιώτα ζούμε σε τσόντα να σε δούμε».

Ακολούθησαν συνθήματα κατά της Στέλλας Χριστοδόλου, τα οποία επέφεραν και την διακοπή του αγώνα για περίπου δέκα λεπτά.

«Στο 4-3 του 3ου σετ φίλαθλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού έφτυναν την παίκτρια του Ολυμπιακού Χριστοδούλου Στέλλα που ετοιμαζόταν να κάνει σερβίς. Ο 1ος διαιτητής κατέβηκε από τη σκάλα. Το παιχνίδι διακόπηκε για 2 λεπτά, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα που προειδοποιούσαν τους φιλάθλους πως την επόμενη θα γίνει εκκένωση του γηπέδου. Οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Στο 17-21 του τρίτου σετ άναψαν καπνογόνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλά με άμεση επέμβαση του Γυμνασίαρχου απομακρύνθηκαν (τα καπνογόνα) από το γήπεδο πριν γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα».

Τέλος, στο ΦΑ αναγράφεται ότι «στο 1ο σετ απομακρύνθηκε πανό των οπαδών το οποίο είχε υβριστικό περιεχόμενο για παράγοντα του Ολυμπιακού».

Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε ότι ναι μεν υπάρχουν όλες αυτές οι αναφορές ωστόσο είναι ελλιπείς. Δεν γίνεται καμία αναφορά στο υβριστικό πανό το οποίο υπάρχει στο κέντρο του γηπέδου, το οποίο μάλιστα δεν κατέβηκε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης, όπως επίσης και στα συνθήματα κατά των παραγόντων του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων και κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.

Πλέον το μόνο που μένει να δούμε είναι τι τιμωρία θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για όλα αυτά τα αίσχη στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Διαβάστε επίσης