Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε με... σπρώξιμο!

Ούτε με... σπρώξιμο!
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019 - 00:22

Μια ακόμα νίκη πήρε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ. Ο Θρύλος επικράτησε με 3-0 των Θεσσαλονικέων μέσα στην έδρα τους και έδειξε ξανά, από νωρίς, ποιος θα είναι το αφεντικό για την φετινή σεζόν!

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν και τη... διαιτησία με το μέρος τους! Αρκετές ήταν οι φορές που σε αμφισβητούμενες φάσεις οι διαιτητές έδιναν την μπάλα και τον πόντο υπέρ του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, δεν ήταν λίγες και οι φορές που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζητούσαν το video challenge, με τους διαιτητές να μην δίνουν τη δυνατότητα να υπάρξει παρακολούθηση της φάσης!

Χαρακτηριστική είναι μια φάση στο τρίτο σετ, όταν ο ΠΑΟΚ έκανε παράβαση με τέσσερις μπάλες, ο διαιτητές είδε ότι η μπάλα χτύπησε στο μπλοκ των παικτών του Ολυμπιακού, με τον Μουνιόθ να ζητά το video challenge, αλλά να μην του το δίνουν. Όπως ακριβώς φάνηκε μετά στο ριπλέι, η μπάλα έχει βρει μόνο στο φιλέ και καθόλου στα χέρια των παικτών του Ολυμπιακού.

Αλλά ακόμα κι έτσι, ο Θρύλος ήταν πολύ καλύτερος και πήρε μια ακόμα νίκη!

Διαβάστε επίσης

Τελευταία στιγμή για Σκοτ και Ζακχαίου...

Τελευταία στιγμή για Σκοτ και Ζακχαίου...

Οι δύο βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους στο ματς με τον Πορφύρα...