Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε απολογία ο ΠΑΟ για τα αίσχη στο ντέρμπι!

Σε απολογία ο ΠΑΟ για τα αίσχη στο ντέρμπι!
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 - 22:04

Σε απολογία από την αθλητική Δικαστή της ΕΟΠΕ, για τα αίσχη των οπαδών του το περασμένο Σάββατο (2/11), στο ντέρμπι της Volleyleague στο Μαρούσι, με τον Ολυμπιακό, κλήθηκε ο Παναθηναϊκός! Με τον ΠΑΟ να κινδυνεύει, όπως είναι λογικό, με τιμωρία...

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ κλήθηκε με καθυστέρηση 218 ημερών σε απολογία, για τα όσα συνέβησαν στον περσινό ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου, κόντρα στον Θρύλο!

Μεταξύ άλλων, η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή 15/11 και ώρα 12.00:

-Το σωματείο «ΑΕΚ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΕΚ της 05.04.2019 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών (Α` Ημιτελικός-Final Four).

-Το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ της 02.11.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Volley League Γυναικών.

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στον ΟΦΗ!

Συνέχεια κόντρα στον ΟΦΗ!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί αύριο (9/11, 16:00) τους Κρητικούς στο κλειστό του Ρέντη, με στόχο να ντουμπλάρει τις νίκες της, στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς στην Volleyleague...