Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα… γλέντια δεν έχουν τελειωμό!

Τα… γλέντια δεν έχουν τελειωμό!
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - 22:29

Μία ακόμα νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ, όσον αφορά τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μέχρι σήμερα τέσσερις φορές και φυσικά μετρούν τέσσερις νίκες.

Η αρχή έγινε στις 19 Οκτωβρίου όταν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κερδίζοντας με 83-40, δείχνοντας ότι για μια ακόμα χρονιά δεν έχει αντίπαλο.

Άλλη μια ομάδα που έχει να γνωρίσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ, από την εποχή του… Νοε είναι η ανδρική ομάδα πόλο. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου υποδέχθηκαν στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο τους Θεσσαλονικείς, όπου τους διέλυσαν με 20-5.

Λίγες ημέρες αργότερα, ήταν η ώρα της ομάδας βόλεϊ των Ανδρών, όπου μέσα στη Θεσσαλονίκη επικράτησαν με 3-0 του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπάθησαν να κάνουν οι οπαδοί των γηπεδούχων με τις διακοπές που έκαναν στο ματς.

Το επόμενο και τελευταίο μέχρι σήμερα ματς ήταν το σημερινό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, η οποία κάνοντας σούπερ ανατροπή επικράτησε με 3-1 σετ και πήρε την πρώτη της νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στην ιστορία των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Τετάρτη (13/11) η ομάδα χάντμπολ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου με νίκη θα περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης στην προσπάθεια που κάνει και τη φετινή χρονιά προκειμένου να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Τέλος την 1η του Δεκέμβρη η ποδοσφαιρική ομάδα του Θρύλου, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου και εκεί οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα ματς του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μέχρι τώρα κόντρα στον ΠΑΟΚ:

Μπάσκετ Γυναικών: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 83-40 (2 αγωνιστική): 19/10/2019

Πόλο Ανδρών: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 20-5 (5η αγωνιστική): 26/10/2019

Βόλεϊ Ανδρών: ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 σετ (1η αγωνιστική): 4/11/2019

Βόλεϊ Γυναικών: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 3-1 σετ. (4η αγωνιστική): 10/11/2019

Διαβάστε επίσης

«Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα»

«Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα»

Η Άνα Ζιβογίνοβιτς στις δηλώσεις της μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα της δεν έπιασε υψηλή απόδοση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-1 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-1 (τελικό)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται τους νεοφώτιστους στο Ρέντη για την 4η αγωνιστική της Volleyleague. Live στις 19:30 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports.