Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κίνηση… ματ του Κοβάτσεβιτς!

Η κίνηση… ματ του Κοβάτσεβιτς!
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 17:14
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό βόλεϊ, επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» διατηρώντας έτσι το αήττητο που τρέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκες» παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στο δεύτερο σετ και μετά ανέβασαν απόδοση και πήραν καθαρό τρίποντο. Βέβαια όλα μπορεί να ήταν διαφορετικά αν στα μέσα του τρίτου σετ ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν είχε κάνει την κίνηση… ματς στη σκακιέρα του τάραφλεξ του Ρέντη.

Ο Σέρβος τεχνικός βλέποντας την Καρολίνα στη θέση του σερβίς να δημιουργεί τρομερό πρόβλημα με το φλοτ στην ευθεία σέρβις της πάνω στη Χουντ, αποφάσισε μετά και το 17-8 να την αλλάξει με την Σία Τοτσίδου προκειμένου να φτιάξει λίγο περισσότερο την υποδοχή.

Η υποδοχή για τον Ολυμπιακό βγήκε, οι γηπεδούχες έδιωξαν από το σέρβις την πασαδόρο του ΠΑΟΚ, η Χουντ επέστρεψε στη θέση της Τοτσίδου παίρνοντας τις περισσότερες επιθέσεις και κάπου εκεί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, κάνοντας ένα επί μέρους 17-3 προκειμένου να πάρουν το τρίτο σετ, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν καθοριστικό.

Διαβάστε επίσης

Έλειπαν οι Κουβανές...

Έλειπαν οι Κουβανές...

Ψάξαμε και βρήκαμε τη λύση της ήττας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Ρέντη.