Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο! Μόλις έπαιξαν, φεύγουν οι Κουβανοί του ΠΑΟΚ!

Απίστευτο! Μόλις έπαιξαν, φεύγουν οι Κουβανοί του ΠΑΟΚ!
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 22:47

Το σίριαλ με τους Κουβανούς παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν έχει τελειωμό. Μπορεί την μια να παίζουν στην αναμέτρηση του Λιγκ Καπ και όλα να είναι καλά, την άλλη να μην μπορούν να παίξουν στα δύο πρώτα μας της VolleyLeague και να γίνεται φασαρία και τελικά να αγωνίζεται μόνο ο ένας και αυτός για τελευταία φορά.

Μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης πήραν λέει την απόφαση τελικά να τους διώξουν. Και όλα αυτά επειδή είχαν επεισόδιο με στέλεχος της ομάδας.

Γιατί φυσικά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει και να εκφέρει άποψη. Μετά το επεισόδιο μάλιστα υπήρξε και θέμα με τον μάνατζερ των παικτών.

Κάτι που τελικά οδηγεί στην απομάκρυνσή τους από την ομάδα. Μα συγνώμη αυτοί δεν ήταν πριν από λίγες ημέρες που έλεγαν ότι δεν γίνεται να έχουμε τους παίκτες και να μην παίζουν επειδή έκαναν αυτοί το λάθος με τα συμβόλαια; Τώρα πάλι όμως επειδή κάποιος βρέθηκε να αντιμιλήσει, αποχωρεί.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι Κουβανοί θα αντικατασταθούν με… Κουβανούς. Εκεί είναι που θα τα έχουμε δει όλα πια.

Διαβάστε επίσης

Εύκολα τον Ηλυσιακό και τώρα ο Πορφύρας!

Εύκολα τον Ηλυσιακό και τώρα ο Πορφύρας!

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε στην έδρα του Ηλυσιακού με 3-0 σετ και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του CEV Challenge Cup.