Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα Ευρώπης! Ώρα πρόκρισης!

Ώρα Ευρώπης! Ώρα πρόκρισης!
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 13:14

Το έργο… πρόκρισης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, απέναντι στον Πορφύρα, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, στις 19:00! Απέναντι στον συμπολίτη, από τον Πειραιά, οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, θέλουν να κάνουν το «2 στα 2» και να προχωρήσουν στην φάση των «32» του Challenge Cup, συνεχίζοντας επιτυχημένα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Oι «ερυθρόλευκες» έχουν αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης μετά τη νίκη με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι που επίσης διεξήχθη στο Ρέντη και απόψε θέλουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Το παιχνίδι μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά, γραπτώς, από το gavros.gr και τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 7 HD.

Στην αναμέτρηση με τον Πορφύρα ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday⚡ Olympiacos SFP - AOF Porfyras ???? CEV Challenge Cup ???? 19:00 ???? Rentis "Melina Merkouri" ???? Cosmote Sports 7 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballwomen #CEVChallengeCupW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Μπούτο ο ΠΑΟΚ στο Ρέντη…

Χωρίς Μπούτο ο ΠΑΟΚ στο Ρέντη…

Ο νεαρός διαγώνιος τραυματίστηκε στο πέλμα και θα απουσιάσει από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του League Cup…