Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδισε το χειροκρότημα η Φουμάκη

Κέρδισε το χειροκρότημα η Φουμάκη
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 22:07

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι του Πορφύρα με 3-0 σετ και έτσι πήρε πανηγυρική πρόκριση στη φάση των «32» του CEV Challenge Cup.

Μια από τις εκπλήξεις που επεφύλασσε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στην αναμέτρηση ήταν η χρησιμοποίηση της Θεοδώρας Φουμάκη.

Η 14χρονη πασαδόρος της ομάδας Κορασίδων του Ολυμπιακού εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στην αποστολή της μεγάλης ομάδας μιας και λογίζεται ως δεύτερη πασαδόρος πίσω από την Στέλλα Χριστοδούλου. Ο λόγος είναι φυσικά ο τραυματισμός της Παναγιώτας Ξανθοπούλου.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η νεαρή πασαδόρος του Θρύλου πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση με τη μεγάλη ομάδα στο ματς με τον Ηλυσιακό, και σήμερα ήταν η ώρα της ευρωπαϊκής της πρεμιέρας κόντρα στον Πορφύρα.

Η Φουμάκη πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του πρώτου σετ, με το σκορ στο 23-13 και με δύο δικές της πάσες ο Ολυμπιακός κατέκτησε το σετ με 25-13. Μάλιστα, η 14χρονη πήρε το χειροκρότημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» αλλά και των συμπαικτριών της.

Διαβάστε επίσης

Πανηγυρικά στους «32»!

Πανηγυρικά στους «32»!

Τη δεύτερή της νίκη επί του Πορφύρα πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, και πάλι με 3-0 και έτσι πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.