Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφιερωμένο σε όλη την ομάδα το βραβείο του MVP»

«Αφιερωμένο σε όλη την ομάδα το βραβείο του MVP»
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 - 21:32

Χαρούμενος για το βραβείο του MVP της τρίτης αγωνιστικής της Volleyleague, που κέρδισε, δήλωσε ο Ρόλαντ Γκέργκι. Διάκριση, την οποία την αφιέρωσε σε όλη την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο Ούγγρος ακραίος του Θρύλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε προετοιμαστεί για πολύ δύσκολο αγώνα στη Σύρο, γιατί ο Φοίνικας έχει καλή ομάδα και έπαιζε και στην έδρα του. Είμαι χαρούμενος που γυρίσαμε χωρίς απώλειες και με τρεις βαθμούς!

Η διάκριση του MVP είναι πάντα μια ευχαρίστηση έκπληξη για κάθε αθλητή και εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι εξαίρεση. Αφιερώνω το βραβείο MVP στους συμπαίκτες μου, επειδή το βόλεϊ είναι ένα ομαδικό άθλημα και χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να είμαι MVP.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Εχουμε καλή και ποιοτική ομάδα και μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα μέσα στη χρονιά και κυρίως στις κρίσιμες περιόδους που θα κριθούν οι τίτλοι…

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και η ομάδα μας είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο με επιτυχία».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Κουβανούς, τι περιμένατε;

Χωρίς Κουβανούς, τι περιμένατε;

Νέο «κάρφωμα» (3-0 σετ) από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είχε όμως τους Κουβανούς...