Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το απόλυτο στο βόλεϊ Γυναικών

Για το απόλυτο στο βόλεϊ Γυναικών
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 12:56

Συνέχεια στις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα δίνουν σήμερα τας κορίτσια του βόλεϊ! Για την 6η αγωνιστική της Volleyleague, οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ηλιούπολη και στόχος είναι η διατήρηση του απόλυτου, το οποίο κρατούν, έως τώρα, στη Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκες» στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, μετά το νικηφόρο πέρασμα από του Ζωγράφου, κόντρα στον Ηλυσιακό, θέλουν να πανηγυρίσουν την 6η νίκη τους στη διοργάνωση. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, αφορούν τις απουσίες των τραυματιών, Κατερίνας Γιώτα, Άνα Ζιβογίνοβιτς και Παναγιώτας Ξανθοπούλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ ΓΣ Ηλιούπολης- Ολυμπιακός ΣΦΠ ???? Volleyleague Γυναικών ???? 6η αγωνιστική ???? 18:00 ???? Κλειστό Ηλιούπολης #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballwomen #volleyleaguewomen #wvolleyleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Με κεκτημένη ταχύτητα!

Με κεκτημένη ταχύτητα!

Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο «Μελίνα Μερκούρη» και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στη Volleyleague.

Πέρασε και από την Ηλιούπολη!

Πέρασε και από την Ηλιούπολη!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 3-0 της Ηλιούπολης και συνέχισε έτσι τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.