Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευκαιρία να πάρουν χρόνο κι άλλοι παίκτες»

«Ευκαιρία να πάρουν χρόνο κι άλλοι παίκτες»
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 20:06

Μια ακόμα εύκολη επικράτηση με 3-0 σετ πήρε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην συνέντευξη Τύπου του ματς, ο προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά:

«Ηταν μία ευκαιρία να πάρουν χρόνο οι αθλητές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση τους και την σοβαρότητα τους. Απέδειξαν πως κάνουν σκληρή δουλειά καθημερινά και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Είναι πολύ καλό για κάθε προπονητή να έχει 14 ετοιμοπόλεμους παίκτες μέσα στη σεζόν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πράγματι έρχονται πιο δύσκολοι αγώνες και είναι απαραίτητοι όλοι οι αθλητές του ρόστερ».

Διαβάστε επίσης

Πέρασε και από την Ηλιούπολη!

Πέρασε και από την Ηλιούπολη!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 3-0 της Ηλιούπολης και συνέχισε έτσι τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.

Με κεκτημένη ταχύτητα!

Με κεκτημένη ταχύτητα!

Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο «Μελίνα Μερκούρη» και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στη Volleyleague.