Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για την Μόντενα!

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για την Μόντενα!
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 19:57

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα στο Ρέντη. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Μόντενα για το CEV Cup, με την ζήτηση των εισιτηρίων μάλιστα να είναι αρκετά αυξημένη τις τελευταίες ημέρες.

Για μία ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός θα δώσει πολύ δυνατά παιχνίδια, όπως έγινε πέρσι στα ημιτελικά του CEV Cup κόντρα στην Τρεντίνο αλλά και πρόπερσι στους διπλούς τελικούς με τη Ραβένα για το Challenge Cup.

Μάλιστα, λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει για τα εισιτήρια του ματς, δεν θα ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Junior.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα του CEV Cup, απέναντι στην Μόντενα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Πέμπτη (12/12) και ώρα 18:00.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ θα ισχύουν η Κάρτα Μέλους & Κάρτα Junior.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, μέχρι την εξάντλησή τους από τo γραφείο του Tμήματος Μελών –Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Κεντρική Κερκίδα- Τμήματα Α. Β. Γ. Δ. : 10€

VIP Κερκίδα: 20€

Court Seats 2: 30€

Court Seats 1: 40€

*Τα διαρκείας βόλεϊ της σεζόν 2019-2020 ισχύουν κανονικά.

*Δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου, προπονητών και διαιτητών».

Διαβάστε επίσης

Ξεκούραστα κι απλά πήρε καθαρή νίκη!

Ξεκούραστα κι απλά πήρε καθαρή νίκη!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά, επικράτησε με 3-0 σετ και με άλλα δύο στον επαναληπτικό του Ισραήλ, θα πάρει την πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup.