Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μάγκας Πετρέας, τους τα… έχωσε στη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Μάγκας Πετρέας, τους τα… έχωσε στη συνέντευξη Τύπου! (vid)
Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019 - 22:36

Ο Ολυμπιακός τους… πονάει! Και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και με κάθε τρόπο. Όπως και στη συνέντευξη Τύπου του δεύτερου ημιτελικού του League Cup, μεταξύ Θρύλου και ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Τι εννοούμε;

Μιλούσε ο Πετρέας και τον διέκοπταν! Είναι δυνατόν; Να τον διακόπτουν επειδή ενοχλούν αυτά που λέει; Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να λέει εκνευρισμένος: «Μη με διακόπτετε, δεν κάνω διάλογο!».

Ο κεντρικός των Πειραιωτών, λοιπόν, κατέθεσε την άποψή του για δύο επίμαχες φάσεις του ματς, όμως ο Κώστας Δεληκώστας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που καθόταν δίπλα του, τον διέκοψε αρκετές φορές…

Ο Πετρέας, πάντως, τους τα… έχωσε όπως έπρεπε! Τόνισε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που συνεχίζει για ακόμα έναν τελικό. Θα γιγαντώσουμε κι άλλο την ομάδα με ακόμα έναν τίτλο».

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε...

Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν...

Ο Πετρέας δήλωσε: «Δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την εμφάνιση αλλά από την άλλη πήραμε την πρόκριση και είμαστε μέσα στο στόχο μας... Ημασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε την πρόκριση. Όσο και αν κάποιοι θέλουν να απαξιώσουν το League Cup, για εμάς είναι ένας τίτλος και η ιστορία γράφεται με τους τίτλους! Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και χωρίς παρεξήγηση μπορώ να πω και εγώ την άποψη μου για τις δύο φάσεις που υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ πως αδικήθηκε. Στην πρώτη φάση ο διαιτητής δίνει τέσσερις μπάλες… Από τη στιγμή που ο διαιτητής σφυρίξει από εκεί και πέρα δεν υπάρχει παιχνίδι. Η μπάλα αν έπεφτε κάτω δε μπορεί να συνεχιστεί. Στη συνέχεια, πήραμε challenge εμείς και ζητήσαμε μπλοκ άουτ στον παίκτη του ΠΑΟΚ».

Δεληκώστας: «Πήρατε challenge για φιλέ και όχι για μπλοκ άουτ και παρεμπιπτόντως ο διαιτητής είδε άλλη παράβαση».

Πετρέας: «Εγώ λέω τη γνώμη μου και δεν θέλω να με διακόπτετε. Μπορεί και να λέω κάτι λάθος, αλλά επιτρέψτε μου να μιλήσω».

Δεληκώστας: «Οκ. Συγγνώμη, παρακαλώ...».

Πετρέας: «Το κερδίσαμε το challenge στο 6-10 και συνεχίζουμε. Στην δεύτερη φάση στο 9-14 καρφώνει με πάιπ ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής σφυρίζει φιλέ σε βάρος του Ολυμπιακού. Η μπάλα δεν έχει σκάσει ακόμα κάτω».

Δεληκώστας: «Λάθος κάνεις Γιώργο...».

Πετρέας: «Δεν συζητάω μαζί σας κύριε Δεληκώστα. Είναι η σειρά μου να μιλήσω και θέλω να μιλήσω».

Δεληκώστας: «Μα εκτίθεσαι...».

Πετρέας: «Δεν εκτίθεμαι... Οταν σφυρίζει ο διαιτητής η φάση σταματάει εκεί. Δεν υπάρχει μετά ότι και να γίνει. Αυτά ήθελα να πω…».

Διαβάστε επίσης

Προκλητικός και ασεβής ο Δεληκώστας!

Προκλητικός και ασεβής ο Δεληκώστας!

Αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες του Ολυμπιακού! Τα… ίδια και τα ίδια στην Πυλαία από τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς…