Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Θέλουμε το αήττητο»

Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Θέλουμε το αήττητο»
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 15:52

Ο Θρύλος επιστρέφει στο Ρέντη, για το πρωτάθλημα, μετά από δύο εκτός έδρας ματς. Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, του Ολυμπιακού, επεσήμανε πως είναι καλό για την ομάδα, το ότι επιστρέφει στο Ρέντη, ενώ εξήγησε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει το αήττητο και να συνεχίσει νικηφόρα.

Αναλυτικά: «Ένα παιχνίδι στην έδρα μας, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μετά από δυο δυνατούς εκτός έδρας αγώνες για εμάς. Είναι πολύ καλό για εμάς να παίξουμε στην έδρα μας. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα η οποία από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζει καλύτερα. πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη και να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας».

Διαβάστε επίσης

ΑΟ Θήρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 σετ (Τελικό)

ΑΟ Θήρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 σετ (Τελικό)

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα (7/12, 19:00) τον ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη, για την όγδοη αγωνιστική της Volleyleague. Δείτε σε live streaming το ματς!

Μάγκικη ανατροπή... κορυφής!

Μάγκικη ανατροπή... κορυφής!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε τεράστια ανατροπή και με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ, πήρε τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας και έτσι, ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague!