Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν ο ορισμός της ομάδας!»

«Ήμασταν ο ορισμός της ομάδας!»
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 - 00:51

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε τεράστια ανατροπή και με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ, πήρε τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας και έτσι, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η λίμπερο του Θρύλου, Αρέτα Κονόμη, στις δηλώσεις της τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ότι πραγματικά είναι ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι φωτιά. Μπήκαμε πολύ νωθρά στα δυο πρώτα σετ και κυνηγούσαμε συνέχεια το σκορ. Η Σαντορίνη έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ξέραμε ότι είχαμε να κάνουμε με πολύ καλή ομάδα και μέσα σε μια καυτή έδρα. Ο Ολυμπιακός όμως ήταν αυτό που λέμε ομάδα. Ο ορισμός της ομάδας. Όλες παίρναμε δύναμη η μια από την άλλη, τα δώσαμε όλα και στο τέλος πήραμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Μάγκικη ανατροπή... κορυφής!

Μάγκικη ανατροπή... κορυφής!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε τεράστια ανατροπή και με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ, πήρε τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας και έτσι, ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague!

ΑΟ Θήρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 σετ (Τελικό)

ΑΟ Θήρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 σετ (Τελικό)

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα (7/12, 19:00) τον ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη, για την όγδοη αγωνιστική της Volleyleague. Δείτε σε live streaming το ματς!