Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέσα από την προπόνηση θα βελτιώσουμε τα λάθη»

«Μέσα από την προπόνηση θα βελτιώσουμε τα λάθη»
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 00:45

Εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Κηφισιά πραγματοποίησε ο Άκης Ασπιώτης, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους! Ωστόσο, η εμφάνιση του δεν αποδείχθηκε αρκετή. Και αυτό, διότι ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη, για την έκτη αγωνιστική της Volleyleague.

Ο διαγώνιος του Θρύλου, μετά το ματς, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την νίκη. Πιστεύω, ότι η ευθύνη είναι δική μας, των παικτών που βρισκόμασταν στον αγωνιστικό χώρο. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε το παιχνίδι της Κηφισιάς, αλλά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε...

Μετά το πρώτο σετ έπεσε ο βαθμός της συγκέντρωσης μας... Υπήρχε εκνευρισμός, ο οποίος φάση με τη φάση γινόταν μεγαλύτερος! Κάναμε πολλά λάθη και οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν τον αγώνα. Θα μπορούσε να παιχνίδι να είχε έρθει σε εμάς, αλλά δεν έγινε.

Θα κοιτάξουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε τα λάθη μας... Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ενόψει του επόμενου παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή...

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή...

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Κηφισιά, οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ, αλλά η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε τελικά τη νίκη με 3-2 σετ, για την έκτη αγωνιστική της Volleyleague...