Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμίζουμε το κλειστό του Ρέντη!

Γεμίζουμε το κλειστό του Ρέντη!
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 14:00

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα με τη Μόντενα! Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ δίνει την Πέμπτη 12/12 (18:00, στο βόλεϊ Ανδρών, μία σπουδαία αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, για το CEV Cup και το κλειστό γήπεδο του Ρέντη πρέπει να είναι και πάλι γεμάτο! Ο κόσμος πρέπει να δώσει δυναμικά το παρών, δίπλα στην ομάδα, όπως κάνει πάντοτε και να στηρίξει τους παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, οι οποίοι θα κάνουν μία τεράστια προσπάθεια, απέναντι στη Μόντενα, για πρόκριση!

Θυμίζουμε:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα του CEV Cup, απέναντι στην Μόντενα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Πέμπτη (12/12) και ώρα 18:00.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ θα ισχύουν η Κάρτα Μέλους & Κάρτα Junior.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, μέχρι την εξάντλησή τους από τo γραφείο του Tμήματος Μελών –Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Κεντρική Κερκίδα- Τμήματα Α. Β. Γ. Δ. : 10€

VIP Κερκίδα: 20€

Court Seats 2: 30€

Court Seats 1: 40€

*Τα διαρκείας βόλεϊ της σεζόν 2019-2020 ισχύουν κανονικά.

*Δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου, προπονητών και διαιτητών.

Διαβάστε επίσης

«Δύο ημέρες ακόμα» (pic)

«Δύο ημέρες ακόμα» (pic)

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη αναμέτρηση (12/12) της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στη Μόντενα, για το CEV Cup...