Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε πετύχει αξιοσημείωτες νίκες μέχρι στιγμής»

«Έχουμε πετύχει αξιοσημείωτες νίκες μέχρι στιγμής»
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 23:17

Μια ακόμα νίκη την ένατη στο πρωτάθλημα της Volleyleague πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Άρη και έτσι συνέχισαν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η πρώτη σκόρερ του ματς, Ρίγκαν Χουντ Σκοτ στις δηλώσεις της τόνισε ότι η ομάδα της μέχρι στιγμής έχει πετύχει αξιοσημείωτες νίκες.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα. Μπορεί να αποτελείται από νεαρές αθλήτριες, αλλά παλεύουν σκληρά όλα τα παιχνίδια τους, έχοντας πετύχει αξιοσημείωτες νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν θεωρήσαμε ότι θα είναι ένα εύκολο ματς, αφού ο αντίπαλός μας έπαιξε πάρα πολύ καλά.

Εμείς χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στο 2ο σετ, αλλά επανήλθαμε, κερδίσαμε το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα, το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια ακόμα νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα, η οποία είναι αρκετά καλή και στη συνέχεια το παιχνίδι στο Ισραήλ.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να κερδίσουμε αυτά τα δυο ματς».

Διαβάστε επίσης

Τρέξτε για τα εισιτήρια με τη Μόντενα!

Τρέξτε για τα εισιτήρια με τη Μόντενα!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει, για το σπουδαίο ματς του Θρύλου, με τη Μόντενα. Οι ΓΑΥΡΟΙ πρέπει να τρέξουν για να τα προλάβουν.