Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρώπη ΠΑΝΤΟΥ! Σήμερα η «μάχη» με τη Μόντενα! (pic)

Ευρώπη ΠΑΝΤΟΥ! Σήμερα η «μάχη» με τη Μόντενα! (pic)
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 11:16

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα σήμερα, για τον ΘΡΥΛΟ του ελληνικού αθλητισμού, στο βόλεϊ Ανδρών! Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας, με διακρίσεις και επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, είναι ο μόνος που συμμετέχει στο CEV Cup και μάλιστα σε αυτό το επίπεδο, απέναντι σε τέτοιες προκλήσεις. Στις 18:00, στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», ο Ολυμπιακός του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ υποδέχεται την τεράστια Μόντενα, μία από τις καλύτερες ομάδες βόλεϊ, παγκοσμίως!

Η αποστολή των πρωταθλητών στο CEV Cup, έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, φυσικά, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν, μέσα στην έδρα του και θα αγωνιστεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στην Ιταλία την ερχόμενη Πέμπτη (19/12, 21:30). Σε αυτή του την προσπάθεια, ο Θρύλος θα έχει την στήριξη του κόσμου του, ο οποίος οφείλει να γεμίσει το γήπεδο και να σταθεί δίπλα στην ομάδα, σε αυτή την τεράστια προσπάθεια, την οποία θα κάνει!

Ο Θρύλος συνεχίζει τον μοναχικό του δρόμο, προς την επιτυχία! Δευτέρα πόλο με τη Γιουγκ, στο κορυφαίο επίπεδο! Τετάρτη μπάλα, στο Champions League, με τον Ερυθρό Αστέρα! Πέμπτη βόλεϊ Ανδρών, CEV Cup, με τη Μόντενα, στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος! Τι ευλογία, να είναι κανείς Ολυμπιακός…

Διαβάστε επίσης

Τρέξτε για τα εισιτήρια με τη Μόντενα!

Τρέξτε για τα εισιτήρια με τη Μόντενα!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει, για το σπουδαίο ματς του Θρύλου, με τη Μόντενα. Οι ΓΑΥΡΟΙ πρέπει να τρέξουν για να τα προλάβουν.