Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν… 10 με τόνο! (photo)

Θέλουν… 10 με τόνο! (photo)
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 10:26

Μετά τη νίκη επί του Άρη και το «9 στα 9», μεσοβδόμαδα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, συνεχίζουν σήμερα τη «μάχη» τους, για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, στη Volleyleague Γυναικών. Απέναντί τους το Μαρκόπουλο, το οποίο αντιμετωπίζουν εκτός έδρας, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Ο Θρύλος θέλει να πιάσει και πάλι τον ΑΟ Θήρας και την κορυφή, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης έχει 3 πόντους παραπάνω, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο.

Πριν τον επαναληπτικό με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται (19/12 στο Ισραήλ) ο Θρύλος θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του, στη διοργάνωση. Αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Κατερίνας Γιώτα, δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητριών.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το YouTube και θα μπορείτε να το δείτε μέσω του gavros.gr.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ Μαρκόπουλο - Ολυμπιακός ΣΦΠ ???? Volleyleague Γυναικών ???? 10η Αγωνιστική ???? 18:00 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballwomen #volleyleaguewomen #wvolleyleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟ, η σειρά σου!

ΠΑΟ, η σειρά σου!

Ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Ανδρών, στρέφεται στην αυριανή «μάχη» με τον ΠΑΟ, για τη Volleyleague!