Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκατό οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν να μπουν με το έτσι θέλω

Εκατό οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν να μπουν με το έτσι θέλω
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 17:25

Μερικά πράγματα σε αυτή την χώρα δεν αλλάζουν με τίποτα. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και οι φίλαθλοι των «πράσινων» θέλησαν να μπουν με το... έτσι θέλω μέσα στο γήπεδο, χωρίς καν να έχουν εισιτήριο.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν το ντου, έσπασαν μια πόρτα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, έξω από το γήπεδο. Μάλιστα, μετά το σπάσιμο της πόρτας, τα δακρυγόνα πέρασαν και μέσα στο κλειστό, κάτι που έφερε την προσωρινή διακοπή του ματς.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε αυτά στο συγκεκριμένο γήπεδο, μιας και πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε... θέματα στο αντίστοιχο ματς των γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έχει τονίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ακατάλληλο, μιας και ούτε η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» καλούν τόσο τον υπουργό όσο και όποιον είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να μην υπάρξουν ξανά τέτοιες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι βόλεϊ; (pics)

Αυτό είναι βόλεϊ; (pics)

Φτυσίματα και άλλα πολλά... παρατράγουδα στους παίκτες του Ολυμπιακού από τους οπαδούς του ΠΑΟ!