Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το φύλλο αγώνα για δακρυγόνα και πυρσούς (photo)

Το φύλλο αγώνα για δακρυγόνα και πυρσούς (photo)
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 22:23

Εκτενής είναι η αναφορά των διαιτητών στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για όλα όσα συνέβησαν τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, όσο και για το τέλος της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα οι διαιτητές αναφέρουν ότι έγινε χρήση δακρυγόνου κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, ενώ αναφέρουν και ρήψη αναμένου πυρσού αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο οποίος πετάχτηκε προς τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και ενώ το σκορ ήταν 5-3 υπέρ της ομάδας Α ΑΟ Παναθηναϊκός ο αγώνας διεκόπη για 26' καθώς στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου έγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία τα οποία εισήλθαν εντός γηπέδου και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική. Όταν η ατμόσφαιρα καθάρισε ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν αποχωρήσουν οι ομάδες πετάχτηκε αναμμένος πυρσός εντός αγωνιστικού χώρου και προς τη μεριά του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας Ολυμπιακός ΣΦΠ.»

Διαβάστε επίσης