Ντουντούκα
Πάμε στα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φτυσιές και βρισιές από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (video)

Φτυσιές και βρισιές από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (video)
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 00:17

Επανειλημμένα έχει αναφερθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι το κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι είναι ακατάλληλο ώστε να διεξάγονται αγώνες βόλεϊ.

Όπως πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει στο ματς του βόλεϊ των Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, έτσι και την Κυριακή (15/12) γίναμε μάρτυρες από αρκετές «ομορφιές».

Τη μία είχαμε τη διακοπή του ματς στο πρώτο κιόλας πεντάλεπτο όταν μετά από το ντου περίπου 100 ατόμων στο γήπεδο που ήθελαν να μπουν στο γήπεδο με το… έτσι θέλω η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα και εντός γηπέδου να είναι αποπνικτική.

Από την άλλη είχαμε και όλες τις… φτυσιές που έπεσαν προς τους παίκτες του Ολυμπιακού όταν πήγαιναν στην εκτέλεση ενός σερβίς. Επίσης υπήρξε βροχή από κέρματα, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στις δηλώσεις τους οι παίκτες του Θρύλου, όπως επίσης και τη ρήψη αναμένου πυρσού προς τον πάγκο του Ολυμπιακού αμέσως μετά το τέλος του ματς.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η φτυσιά οπαδού του Παναθηναϊκού στον αθλητή του Ολυμπιακού, Φίνγκερ. Δεν ήταν η μοναδική φυσικά, αφού σε όλη τη διάρκεια του ματς είχαμε τέτοια περιστατικά. Αλλά το συγκεκριμένο σκηνικό ήταν ένα από αυτά που «έπιασε» η κάμερα.

Διαβάστε επίσης

«Πήραμε δίκαια τη νίκη»

«Πήραμε δίκαια τη νίκη»

Ο εκ των πρωταγωνιστών του ματς με τον Παναθηναϊκό, Θόδωρης Βουλκίδης στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι περιμένει τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής.