Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για τη δεύτερη νίκη κόντρα στη Χάποελ»

«Για τη δεύτερη νίκη κόντρα στη Χάποελ»
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 17:19

Την Χάποελ Κφαρ Σαμπά στο Ισραήλ αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την Πέμπτη (19/12, 19:00) στη ρεβάνς του 3-0 σετ του αγώνα στο Ρέντη για το CEV Challenge Cup.

Ενόψει της αναμέτρησης μίλησε η Κατερίνα Ζακχαίου. Η Κύπρια κεντρική του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα της πηγαίνει στο Ισραήλ προκειμένου όχι απλά να πάρει την πρόκριση αλλά και τη δεύτερη νίκη επί της Χάποελ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε έτοιμες για τον επαναληπτικό στο Ισραήλ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας καθιστά φαβορί για την πρόκριση όμως ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι και εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα καλό ματς και να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη κόντρα στη Χάποελ. Διανύουμε μια περίοδο με συνεχή παιχνίδια και ταξίδια άλλα έχουμε το υλικό και την ποιότητα ως ομάδα για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες».

Διαβάστε επίσης

Την Τρίτη (17/12) το βράδυ αναχωρεί για Ισραήλ...

Την Τρίτη (17/12) το βράδυ αναχωρεί για Ισραήλ...

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (17/12) θα ολοκληρώσει την... εν Ελλάδι προετοιμασία της, για το ματς με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ και έπειτα, θα αναχωρήσει για Ισραήλ...

Ο Ηρακλής τους βγάζει στη… σέντρα

Ο Ηρακλής τους βγάζει στη… σέντρα

Με ανακοίνωσή του ο «γηραιός» βάλλει κατά ΠΑΟΚ μεταξύ τους αγώνα. «Γιατί στον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που συνέβησαν αίσχη δεν ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου», αναρωτιούνται οι Θεσσαλονικείς;