Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την πρόκριση!

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την πρόκριση!
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 00:59

Την πρόκριση στις «16» του CEV Challenge Cup πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη (2-3) επί της Χάποελ Κφαρ Σαμπά στο Ισραήλ.

Μετά το ματς, ο προπονητής του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε: «Πήραμε σχετικά εύκολα τα δυο πρώτα σετ και σφραγίσαμε την πρόκριση, που ήταν ο στόχος μας σε αυτό τον αγώνα. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν όλες οι παίκτριες, έπεσε ο ρυθμός μας και κάναμε κάποια λάθη, η Χάποελ πάλεψε και πήρε δυο σετ, αλλά στο τελευταίο σετ αντιδράσαμε σωστά και πήραμε και τη νίκη, στο τάι μπρέικ».

Στη συνέχεια, η αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Στέλλα Χριστοδούλου, ανέφερε: «Η ομάδα πήρε μια σημαντική πρόκριση. Θέλαμε από την αρχή να έρθουμε και να κερδίσουμε στο Ισραήλ και να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Στην αρχή πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε σχετικά εύκολα τα δυο πρώτα σετ, που μας έδωσαν και την πρόκριση ουσιαστικά. Στη συνέχεια, αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες και είναι σημαντικό που στο τέλος πήραμε και τη νίκη».

Τέλος, η Σάσκια Χίπε τόνισε: «Πήραμε άνετα τα δυο σετ που χρειαζόμασταν για την πρόκριση και αυτό ήταν καλό, γιατί στη συνέχεια είχαν τη ευκαιρία να παίξουν όλες οι αθλήτριες! Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το παιχνίδι και τώρα, μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς (σ.σ. 2019)».

Διαβάστε επίσης

«Να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά»

«Να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά»

Τι δήλωσε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, για το Σαββατιάτικο (21/12) εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, για το πρωτάθλημα…