Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λέει αντίο στη χρονιά με νίκη! (photo)

Λέει αντίο στη χρονιά με νίκη! (photo)
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 10:01

Την τελευταία «μάχη» της, μέσα στο 2019, θα δώσει σήμερα το απόγευμα (16:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού! Απέναντι στην Θέτιδα Βούλας, τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλουν να κλείσουν την χρονιά, όπως πρέπει! Δηλαδή, με μία ακόμη νίκη, κλείνοντας παράλληλα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολύτως θετικό πρόσημο! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση, όπου ισοβαθμεί με τον ΑΟ Θήρας, έχοντας 27 πόντους και θέλει να συνεχίσει, παραμένοντας στην κορυφή, έως το τέλος της σεζόν.

Ο Θρύλος θέλει να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο σερί του για να κλείσει ιδανικά το 2019, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, πλην της δεδομένης απουσίας της Κατερίνας Γιώτα.

Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση με τη Θέτιδα Βούλας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ Ολυμπιακός ΣΦΠ - Θέτιδα Βούλας ????Volleyleague Γυναικών ???? 11η Αγωνιστική ???? 16:00 ???? Ρέντης "Μελίνα Μερκούρη" #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballwomen #volleyleaguewomen #wvolleyleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Εύκολα την Θέτιδα και το... κοντέρ στο 41-0!

Εύκολα την Θέτιδα και το... κοντέρ στο 41-0!

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Θέτιδα Βούλας και νίκησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη, για την 11η αγωνιστική της Volleyleague...