Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαία και η Χίπε!

Κορυφαία και η Χίπε!
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 18:22

Οι 12 προπονητές της Volley League ανέδειξαν κορυφαία διαγώνιο για τον πρώτο γύρο της Volley League την διεθνή Γερμανίδα παίκτρια του Ολυμπιακού

Το 2019 μπορεί να μην κύλησε όπως θα επιθυμούσε η Σάσκια Χίπε λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού της, που την κράτησε εκτός δράσης για τουλάχιστον επτά μήνε,ς ωστόσο η αδιαμφισβήτητη αξία της στο πέρασμα όλων αυτών των ετών έχει κερδίσει τον σεβασμό συμπαικτριών, αλλά κυρίως … αντιπάλων.

Η διεθνής Γερμανίδα διαγώνια έχει επιστρέψει δριμύτερη μετά τον σοβαρό της τραυματιμσό και μ τις εκπληκτικές της εμφανίσεις οδηγεί τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών σε αυτή την τέταρτη διαδοχική σεζόν στη χώρα μας.

Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια να κερδίσει την εκτίμηση του συνόλου των προπονητών της Volley League, αφού οκτώ από τους 12 συνολικά ΄την ψήφισανκα λύτερη διαγώνια του Α’ γύρου.

Μετά από 11 αγωνιστικές η Σάσκια Χίπε είναι 5η σκόρερ στο πρωτάθλημα και 1η του Ολυμπιακού με 178 πόντους έχοντας 159/396 επιθέσεις (40,2% αποτελεσματικότητα), 11 άσσους και 8 μπλοκ.

Διαβάστε επίσης