Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουμε ντέρμπι και σήμερα!

Έχουμε ντέρμπι και σήμερα!
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 11:30

Μία ημέρα μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ, ακολουθεί εκείνο στο βόλεϊ, με τον ΠΑΟΚ. Ο Θρύλος υποδέχεται στις 17:00 (ΕΡΤ Sports HD) τον «δικέφαλο του βορρά» στο Ρέντη, για την τελευταία αγωνιστική του δευτέρου γύρου, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα με απόσταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στη «μάχη» της πρώτης θέσης, για την κανονική περίοδο.

Ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

* Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

Ο κόσμος οφείλει να δώσει το παρών στο Ρέντη, σε αυτό το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, απέναντι σε μία ομάδα δηλαδή, με την οποία ο Θρύλος μονομαχεί για τον τίτλο, σταθερά τα τελευταία χρόνια. Και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Η ομάδα συνεχίζει τη «μάχη» της για τον τίτλο και ο κόσμος οφείλει να είναι δίπλα!

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-1 (Τελικό)

Δείτε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».